Spanjë, marshim në mbështetje të Palestinës

Spanjë, me rastin e Konferencës së Paqes që u mbajt më 30 tetor të vitit 1991 në Madrit, sërisht u përsërit kërkesa që Palestina të jetë një shtet i lirë dhe i pavarur.

Marshimi u organizua nga institucioni i shoqërisë civile “Konferenca e Rrugës Alternative Palestineze”
Protestuesit kishin në duar flamuj dhe pankarta me mbishkrimin “Fund pushtimit rracist dhe kolonial”, “Rroftë Palestina” etj.

Në protestë u theksua se pushtimi i territoreve të Palestinës nga Izraeli,  gjenocidi, spastrimi etnik dhe plaçkitja ndaj popullit palestinez vazhdojnë.