Hidhen themelet për rindërtimin e xhamisë së Thumanës, e cila u shemb nga tërmeti i 2019-tës.

Hidhen themelet për rindërtimin e xhamisë së Thumanës, xhami e cila u shemb si pasojë e dëmtimeve të shumta që mori nga tërmeti i 2019-tës. Ndërtimi i saj mundësohet nga kontributi i besimtarëve të diasporës shqiptare.

Xhamia pati dëmtime serioze nga tërmeti i vitit 2019, dhe që prej asaj kohe xhamia nuk ka qenë e disponueshme për besimtarët dhe për ritet e faljes.