Sportisti që i dhuroi veshkën një djali të panjohur! Historia motivuese që të jep shpresë

Të dhurosh jetë!

Secili prej nesh kur e bën një vepër të mirë, e bën me vetëdije dhe e planifikon. Sa më e madhe të jetë vepra e mirë, aq më shumë plane dhe mendime rreth saj merr. Por ndonjëherë ne nisemi për gjëra të tjera, dhe kur shohim veten të përfshirë në vepra të mira.

Ti mund të nisesh për në punë, për të luajtur futboll, për të vizituar një të afërm etj, por e sheh veten në një vend krejt tjetër duke ndihmuar një person në nevojë! Ose e sheh veten në spital për ti dhuruar veshkën një personi krejt të panjohur me qëllim që ti shpëtosh jetën.

Mos do të thuash se kjo e fundit nuk ka ndodhur dhe as nuk mund të ndodhë? Le ta shohim!

Vijon më poshtë…

Kliko këtu për të parë videon