Hoxhë Ahmed Kalaja tregon historinë e trishtë të familjes që duhet ndihmuar!

Statusi hoxhës Ahmed Kalaja:

Histori e trishtë;;;
Jetonin në çader…ehhh….Bamiresit nen udheheqjen edhe udhezimin hoxhallareve Mustafa Reshad, Ilir Curri edhe ne si Xhami nisën këtë shtëpi për këtë familje në Maminas.Para mbarimit babai vdiq edhe femijet mbeten jetime.Çdo gjë ka mbaruar me sukses, ata tani janë akomoduar.

Hoxhe Iliri me njoftoi se zotnia ku keta jetonin me qera paska disa muaj qera pa shlyer… ai tha qe do jua zbrese dicka po smundet te gjithen…Le tja lehtesojme shpirtin te ndjerit duke i shlyer kete borxh.Per me teper shihni fotot!!!Zoti ju shperblefte! Amin!

Pas afro 53 minutave, hoxha tregon sërisht në statusin e tij se ndodh mrekullia dhe borxhi shlyhet!