Hoxha nga Kosova: Emisionet e llojit “BigBrother” janë degjenerim dhe shkatërrim për familjet Shqiptare dhe shoqërinë!

Hoxha nga Kosova, me të drejtë tha se emisionet e llojit “BigBrother” janë degjenerim dhe shkatërrim për familjet Shqiptare dhe shoqërinë!

Hoxha i njohur Labinot Maliqi, i njohur me të drejtë edhe për deklaratat e mëparshme të emisionit “Për’puthen” ka reagur në lidhje me emisionin “BigBrother” duke deklaruar se emisione të tilla janë degjenerim dhe humbje kohe për shoqërinë. Ai tha se emisione të tilla është turp ti përmendësh e jo më ti ndjekësh, dhe se distancimi ndaj tyre është obligim moral.

Çdo gjë që nuk kontribuon në moral, edukim, zhvillim dhe emancipim, nuk janë të mirëpritura për tu ndjekur, dhe se mediat po ushqejnë egon e publikut.

Për më shumë ndiqni më poshtë video intervistën e tij

Kliko këtu për të parë videon