Hoxha dhe bamirësi Halil Kastrati, nderohet në qytetin e Lezhës me titullin “Qytetar Nderi”

Statusi i tij:

Faleminderit Lezhë për çmimin “Qytetar Nderi”

Bashkia e Lezhës sot në një ceremoni madhështore më ndau çmimin “Qytetar Nderi”.

Faleminderit kryetar i Bashkisë së Lezhës, Pjerin Ndreu.

Ky çmim është privilegj, por dhe përgjegjësi për mua, që sikurse deri sot, të vazhdoj edhe mëtutje misionin e nisur 12 vjet më parë.

Bamirës Zoti kurrë mos iu humbtë!