Elvis Naçi tregon mrekullin që ndodhi me Oanin, djalin e vogël në intubim.

Vëllezër dhe motra, Zoti ju shpërbleftë se vërtet keni bërë një vepër të mrekullueshme, jeni bërë shkak për jetën e një fëmije i cili ka qenë në intubim. Zoti e di si jam ndjerë kur kam marë vesh që ka ardhur në shtëpi dhe është mirë me shëndet.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme