Aksidentet – Video Sensibilizuese! – Mos mbillni vdekje, dikush ka nevojë për ju!

Mos mbillni vdekje! Mos i lini fëmijët jetimë! Mos thani sytë dhe zemrat e Nënave!

Kjo video është për mua, për ty, për ne, për të afërmit tanë, kjo video është për të gjithë.
Vëlla dhe motër e nderuar, përpara se të udhëtosh gjithmonë lexo duanë (lutjen) e udhëtarit. Kjo është një lutje e fuqishme, ku pranimi i saj të ruan nga çdo rrezik.

Mos harro, përpara se të nisesh kujto gjithmonë se jeta jote, jeta e fëmijëve të tu, jeta e familjarëve është e shtrenjtë.
Përpara se të nisesh për udhëtim, vendos rripin e sigurimit, mos ec me idenë se nuk më kap polici. Edhe nëse polici nuk të shikon, dije se nuk i shpëton dot shikimit të Krijuesit.

Vijon më poshtë…

Kliko këtu për të parë videon