Ndryshon rrënjësisht jeta e fëmijëve që endeshin në koshat e plehrave. Ata kanë një mesazh për ju

Falë shqiptarëve dhe emisionit të hoxhës Elvis Naçi, ndryshon rrënjësisht jeta e fëmijëve që endeshin në koshat e plehrave.

Jeta ime si para dy vitesh ka qenë si nata me ditën, dhe akoma përlotem kur e kujtoj si kam qenë dhe ku jam sot. Isha në mes të rrugëve me të dy fëmijët thotë mes lotësh nëna e tyre.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme.

Kliko këtu për të parë videon