Fondacioni hoxhës Elvis Naçi në ndihmë të njerëzve me aftësi të kufizuar

Ditën e djeshme, në ditën ndërkombëtare të njerëzve me aftësi të kufizuara, Fondacioni Firdeus ju gjend pranë personave me aftësi të kufizuara.

Fatma Naçi premtoi se ndihma dhe mbështetja ndaj personave me aftësi të kufizuara do të vazhdojë.

Për më shumë ndiq videon më poshtë.

Kliko këtu për të parë videon