Si e pranuan Islamin këta njerëz të njohur?! (video)

Si e pranuan Islamin këta njerëz të njohur?!

Si e pranuan Islamin këta njerëz të njohur, çfarë i shtyu ata të hulumtojnë dhe studiojnë fenë Islame ndërkohë ata kishin arritur majat e suksesit dhe nuk ju mungonte asgjë! Mos të harrojmë dhe propagandën e mediave ndaj Islamit.

Të propagandosh ndaj një njeriu apo një përkatësie fetare duhet dënuar me ligj, për shkak se islamofobia shkon përtej një rracizmi të thjeshtë. Nuk mund t jesh rracist përkundër miliardave njerëzve me origjinë muslimane në botë.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme!