Rrezikonte të mos dëgjonte asnjëherë, Flavia e vogël futet në operacionin e jetës! Historia e plotë

Flavia e vogël futet në operacionin e jetës! Rrezikonte të mos dëgjonte asnjëherë!

Nëna Flavias: Flavia po rritej normalisht si gjithë fëmijët e tjerë. Prisnim me kalimin e kohës se mos ndoshta Flavia në një moment do reagonte dhe do i përgjigjej emrit të vet! I thërrisnim por nuk reagonte, megjithëse thonim ndoshta nga që është e vogël. Për ne të dy si prindër u shemb bota, kur na thanë Flafia nuk dëgjon! As ne vetë nuk donim ta pranonim, dhe nuk kam dëshirë as ia uroj ta provojë asnjë prind, nuk e dimë sesi e kemi përjetuar ne!

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme!