Njeriun që nuk e digjte zjarri! Ngjarja reale e cila tregon fuqinë e lutjes dhe moralin e femrës! – Teolog Elvis Naçi

Ngjarja reale e cila tregon fuqinë e lutjes dhe moralin e femrës! – Teolog Elvis Naçi

Një grua kishte tre fëmijë, i vdes bashkëshorti dhe i lë tre jetimë. Gruaja ngeli në vështirësi dhe gjithë njerëzit shkuan ta ngushëllojnë, dhe gjithësecili nga burrat fisnik i thoshte bashkëshortes së tij shko shifi jetimat e asaj gruaje, shko pyetje çfarë ka nevojë!

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme!