Nënë e bijë kullojnë në lot teksa tregojnë vuajtet e tyre! Telefonata që ju ndryshoi jetën!

Telefonata që ju ndryshoi jetën!

Nënë e bijë kanë 6 vjet që enden rrugëve të tiranës me shpresën se ndokush mund ti ndihmojë! Nëna saj pasi ka pësuar një aksident ka mbetur e paralizuar në një karrocë invalidësh. Vajza e saj e nxjerr çdo ditë nënën për të lypur në rrugët e tiranës. Pas publikimit në emisionin e teologut Elvis Naçi “Shqiptarët për Shqiptarët” nënë dhe bijë marin një telefonatë nga New Yorku. Telefonatë kjo që do ta ndryshonte sado pak jetën e tyre, lotët e hidhërimit do ti kthente në lot gëzimi!

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme!