Mrekullia e Kuranit!

“Pse periudha e shkurorëzimit te grave është tre muaj, ndërsa asaj që i ka vdekur buri është katër muaj e dhjetë ditë!!”

Shkenctari Robert Guilhem, në Institutin Albert Einstein dhe një embriolog, që pranoi Islamin, sapo ai e arriti të vërtetën shkencore dhe Mrekullit Kuranore për cakimin e periudhes së divorcit të gruas për tre muaj.

Shkenca moderne i befasoi të gjithë me një surprizë shkencore të quajtur “gjurmët e lëngut të ujit të një njeriu.” Lëngu i ujit të mashkullit ka 62 proteina, të cilat ndryshojnë nga një njeri tek tjetri si gjurmët e gishtit, që është një kod i veçantë për secilin njeri.

Trupi i gruas mban një “Kompjuter” që ruan kodin e një mardhënie intime me mashkullin!! Dhe nese martohet me tjeter mashkull menjeher pas shkurorzimit eshte sikur ka mar kodin e huaj ne kompjuter qe do te thot se tani eshte nje virus ne kompjuter, nje semundje e keqe.

Dhe është vërtetuar shkencërisht që periudha e parë menstruale pas divorcit heq 32% në 35% të gjurmës së burrit, menstruacioni i dytë heq 67% në 72% të gjurmës së burrit dhe periudha e tretë menstruale largon 99.9% të gjurmës së burrit, në kete mënyrë që mitra të pastrohet nga çifti pas kesaj (Gruaja e shkurorzuar) eshte e gatshme për të marrë një kod të ri të gjurmëve dhe qe nuk eshte i demshem per te.

Prandaj, prostitucioni dhe praktikat bashkëshortore bëhen sëmundje fatale për shkak të përzierjes së spermës në mitër !!

E kurse e Veja ka nevojë për një kohë më të gjatë për të hequr kodin, pasi pikëllimi tregon gjurmët e mashkullit me nje forme me te forte ose procesi i heqjes ngadalësohet për shkak të trishtimit, keshtu qe i nevojitet nje periudhe me e gjate qe eshte e caktuar nga Allahu per t’ju hequr plotesisht gjuremt e mashkullit te pare.

Ky fakt e shtyu embriologun të hetojë një lagje muslimane afrikano-amerikane dhe zbuloi se të gjitha gratë mbajnë vetëm gjurmët e burrave të tyre. Ndërsa hetimet shkencore në lagjet e tjera të grave amerikane të lira bartnin gjurmë të shumëfishtë nga dy tre !!

E vërteta ishte e mahnitshme për botën kur ai bëri teste mbi gruan e tij për të treguar se ajo ka tre gjurmë te meshkujve, që do të thotë se ajo po e tradhtonte !! Ai shkoi aq larg sa zbuloi që vetëm njëri nga tre djemtë ishte djali i tij.

Si gjurmim per kete, ai ishte i bindur se Islami ishte feja e vetme që garantonte imunitetin e grave unitetin e shoqeris dhe se gratë myslimane ishin gratë më të pastra në tokë.