Imami Ahmed Kalaja; Surpriza e parë për Gëzimin!

Një prej episodeve të “Dua të të bëj të lumtur” në më të fundit puntatë në Top Channel, ishte e gjitha një ankth. Një prind, edhe pse në hall, nuk ka pranuar kalimin e dy vajzave të tij të mitura, tek një “prindërim kalimtar”, kërkuar nga një çift pastorësh.

Por nuk ka qenë thjesht një refuzim dhe kaq.

Gëzimit nga Treblova i është bërë një “kurth” nga ana e çiftit pastor, e po ashtu nga realizuesit e emisionit, që në kushtet e një presioni publik, siç dhe e pati, ai të dorëzohej para humanitetit ndonëse nga pikëpamja etike plot dritëhije të çftit për t’jua dorëzuar atyre fëmijët të cilët nga pamundësia ekonomike i kish çuar në Jetimoren e Sarandës.

Statusi Imamit në faqen e tij të facebook: Gezimi qe gezoi te gjithe njerezit me qendrimin e tij fisnik mbylli nje kontrate pese vjeçare pra per 5 vite per 40 000 leke afersisht 300 euro kjo neto plus kesaj edhe me siguracione te paguara 7625 leke.

Me interesant eshte fakti se donatori nuk deshiron te behet i ditur; Allahu e bekofte. Sapo kemi filluar.
Zot mos u perdorte emri yt per tu ndare familjet; prinderit nga femijet; Zot emri yt u perdorte per dashuri e bashkim. Amin!
Zoti im bashkoje kete familje edhe çdo familje qe prinderit edhe femijet nuk bashkohen per arsye qe nuk jane arsye. Amin.