Imami Ahmed Kalaja niset për të bashkuar heroin e javës Gëzimin me vajzat e tij, dhe më pas surpriza! (Video)

Drejt Vlores pastaj nga Vlora ne Selenice pastaj nga Selenica ne Treblove pastaj ne Treblove do te takojme Gezimin qe na gezoi te gjitheve qe ta gezojme.