Historia që tronditi zemrat! U tall me një të verbër dhe djali i lindi i verbër! Çfarë ndodhi?

U tall me një të verbër dhe djali i lindi i verbër!

Historia që tronditi zemrat! Çfarë ndodhi?

Kjo histori i jep çdokujt një mësim të madh, një mësim që duhet vlerësuar dhe duhet praktikuar. Tregon vetë pretagonisti ngjarjes! Nuk i kisha kaluar të tridhjetat kur gruaja jonë lindi fëmijën tonë të parë! Akoma vazhdoj dhe kujtoj atë natë me shokët e mi në një prej vendeve të pushimit ku kalonim natën, të mbushura me fjalë dhe biseda të kota, madje edhe me përgojime dhe harame të tjera.

Isha unë ai që e mbaja fjalë më së shumti në mesin e shokëve duke përgojuar dhe u tallur me njerëzit, kurse shokët e mi qeshnin dhe kënaqeshin me këtë. Këtë natë kam qeshur shumë, ose doja ta leja të çuditshëm imitimin e njerëzve! Kujtoj këtë ditë kur u talla me një të varfër që lypte në rrugë, teksa ecja dhe mbaja nëpër duar pijen time ia godita ato pak të holla që ai kishte mbledhur!

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme!