Njeriun që nuk e digjte zjarri! Ngjarja reale e cila tregon fuqinë e lutjes dhe moralin e femrës! – Teolog Elvis Naçi

Ngjarja reale e cila tregon fuqinë e lutjes dhe moralin e femrës! – Teolog Elvis Naçi Një grua kishte tre fëmijë, i vdes bashkëshorti dhe i lë tre jetimë. Gruaja ngeli në vështirësi dhe gjithë […]