Histori rrënqethëse! I dehuri aksidenton një familje! Djali i vogël përlot botën me rrëfimin e tij

Djali i vogël përlot botën me rrëfimin e tij

Teksa po udhëtoja me makinë, dëgjoj në radio se ishte bërë një aksident i rëndë automobilistik. Shkaku kryesor i këtij aksidenti ishte alkoli, sepse shoferi ishte dehur dhe kishte guditur një makinë tjetër. Teksa e dëgjoja me kujdes thashë, Zot na ruaj! Pasi po hecja mbërrita në destinaciontim. Ditën tjetër dola ti blija fëmijës tim të vogël një lodër dhe u futa në një dyqan lodrash, aty rastisa me një fëmijë të vogël i cili ishte përpara meje, kishte marë një lodër në dorë dhe shkon ta paguante.

Por ai nuk e kishte shumën e duhur, me një pafajësi më tha: Xhaxhi, vërtetë nuk kam mjaftueshëm para për këtë kukull? Pasi i numërova i thashë: Ju e dini që nuk keni mjaftueshëm të holla që ta bleni këtë kukull i dashuri im. Ndërsa ai akoma mbante në dorë kukullën! Dhe pastaj e pyes, Kujt dëshiron t’ia dhurosh këtë kukull?

Për më shumë ndiq videon e mëposhtme!