Çfarë është numëri 222! Pse duhet të lidhemi me të sa herë kemi halle dhe probleme!? – Dr. Teolog Ahmed Kalaja

Pse duhet të lidhemi me numërin 222 sa herë kemi halle dhe probleme!?

Një shofer taksie kishte një hall shumë të madh, në atë moment del hoxha për të shkuar në xhami dhe e mer personin që kishte hall si taksi, dhe kur e sheh ai hoxhën i thotë: Kam një hall shumë të madh, dhe fillon të qajë! Hoxha i thotë: Cfarë halli ke? Taksixhiu ia tregon hallin dhe i thotë si ta zgjidh. Hoxha i tha se, do të jap një numër telefoni dhe mere në telefon atv numër se ka për ta zgjidhur hallin dhe problemin!

Taksisti i thotë: Cfarë numri ështv ai, ndërsa hoxha i jep numrin 222! Kush është ai që e ka numrin 222 ia kthen taksisti ministri, kryeministri apo presidenti?

Për më shumë ndiq videon e mëposhtme!