Apeli i nënës me lot në sy: Ku do t’i lej fëmijët!

Fëmijët bashkë me nënën kanë mbetur në qiell të hapur. Lotët nuk ndalen, ku do t’i lej fëmijët?
Gofundme: https://www.gofundme.com/f/AlbaniaFirdeus Pay pal: [email protected]
Të dhënat bankare: Fondacioni Firdeus, Credins Bank, Adresa e bankes: Rr Vaso Pasha, nr 8, Tirana, Albania.
SWIFT CODE CDISALTR IBAN EURO:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481 IBAN USD: AL33 2121 1573 0000 0000 0088 3479
Me shumë mundime, me gjëra të falura arrita t’i fusja në një shtëpi, as suvatimet nuk i bëja dot, më ndihmuan njerëzit, kisha 5 vjet që dikush sillte tulla, dikush diçka, para 8 muajve arrita t’i fusja fëmijët brenda. Të gjithë sakrificat mu shkrumbuan brenda një nate.
Vëllezër e motra, ky rast na erdhi mbrëmë, akoma flakët dhe tymi vazhdonin, le të bëhemi bashkë për hatër të Zotit dhe sakrificat e kësaj nëne, t’i ndihmojmë t’ua ndërtojmë shtëpinë atyre fëmijevë.