A e dini se duhanpirja shkakton lodhje?! Faktet shkencore që nuk duhet t’i humbisni! (video)

Faktet shkencore që nuk duhet t’i humbisni!

A e dini se duhani ndikon drejtpërdrejt në lodhjen e trupit? Kjo pë faktin se qelizat, indet dhe muskujt furnizohen me më pak oksigjen, çka sjell edhe mos kryerjen e proçeseve metabolike të organizmit! Ruaje veten tënde, ruaje shëndetin tënd. Thuaj stop duhanit, ndryshimi fillon nga ti.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme!